15 de agosto de 2007

I MOTOR SHOW...

VILA DE TORDERA



Una vegada més : moltes gràcies a tots els que vau venir a l'assemblea! Entre uns i altres es respirava ganes de fer coses. Un 50% d'assistència en una reunió d'aquestes es pot considerar tot un èxit, es va parlar del moto club, les seves diferents àrees i del que serà el primer acte organitzat : El Motorshow Vila de Tordera.

Aquesta exhibició es durà a terme el proper divendres 24 d'agost a partir de les cinc de la tarda.

Constarà d'entrenaments lliures i dues mànegues de 10 minuts + 2 voltes en un circuït d'enduro indoor, les inscripcions, via invitació, ja estan tancades. El que no acabarà mai d'estar tancat és la llista de persones que ens vulguin ajudar a organitzar-ho.

Vam establir tres àrees de treball : Seguretat, Direcció de cursa i Paddock.

*El grup de seguretat s'encarregarà de vigilar durant tot l'acte que el públic no envaeixi les zones de seguretat i per altra banda d'ajudar i senyalitzar qualsevol incidènicia per part dels pilots.

*El grup de direcció de cursa s'encarregarà de donar entrada i sortida als pilots a l'exhibició, d'avaluar l'estat del circuït i de pendre qualsevol decisió que afecti al funcionament del Motorshow.

*El grup de paddock s'encarregarà d'estar al bar i a l'stand del motoclub (on hi haurà butlletes per fer-se soci i venda de samarretes).

Grup de muntatge i desmuntatge, en aquest grup tothom hi té cabuda, tot i que en el de desmuntatge aquesta ajuda és multiplica per dos. El muntatge es començarà a fer el dijous al vespre i es completarà durant el matí de divendres, el desmuntatge començarà un cop s'acabi el Motorshow.

Tot i que ja es va apuntar gent a les diferents àrees durant l'assemblea, deixeu un comentari per apuntar-vos a un grup determinat o posar un horari en el qual poguem comptar amb vosaltres per a la tasca que més faci falta.

I acabem aquest mega-post, com l'hem començat:

Moltes gràcies a tots!!!









*Aquest es l'enllaç a on hi ha imatges de la I ASSEMBLEA del MOTO CLUB TORDERA.

http://www.mcracing.es/pn/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=421#421
_____________________________________

No hay comentarios: