22 de diciembre de 2008

VI ENDURADA del BAGES.


El Canadell culmina el proper diumenge els Campionats de Catalunya de motociclisme.

El proper diumenge es disputa al Canadell la última cursa del Campionat de Catalunya d’Endurades, una prova que estarà organitzada pel Moto Club Manresa. Aquest campionat es troba molt poc definit pel que fa als líders de les diferents categories, situació que propiciarà, de ben segur, curses molt igualades i emocionants.

A Sènior A és Miki Arpa qui marca la pauta, però amb tan sols nou punts de diferència respecte Rafa Garcia. Gairebé la mateixa distància és la que ostenta Jordi Reig a Sènior B en relació al segon pilot de la general, Xavier Sánchez. Sènior C està liderada per Ramon Martin, amb 11 punts que el separen dels seus rivals, mentre que Júnior 125 encara es troba més equilibrada, amb un interessant duel entre Ot Ingles i Juan José Palos. Bernat Sellarés, en canvi, lidera amb seguretat la general de Júnior Oberta, i amb les seves tres victòries de tres possibles ha acumulat un coixí de 17 punts sobre Ramon Falguera. Els cinc primers classificats de Cadet estan separats per tan sols 14 punts, essent Kirian Mirabet qui lidera la general. No obstant, Carles Salsench, Miquel Aragonés, Aleix Pellicer i Feran Pujadas no donaran cap avantatge a Mirabet en la darrera cursa de la temporada.

A Veterans, la lluita és entre Miquel Tarrés i Miquel Serena, separats per tan sols 13 punts, mentre que a Fèmines és Marta Arranz la primera classificada, amb tan sols quatre punts d’avantatge sobre Sílvia Baró. Així doncs, donades aquestes diferències, l’Endurada del Canadell és una magnífica oportunitat per gaudir de l’emoció del motociclisme en una de les darreres proves de l’any 2008.

EL MOTO CLUB TORDERA també hi serà present a l'última prova del Campionat de Catalunya d'ENDURADES el dia 21/12... que posarà fi al Campionat 2008.

FOTOS DE L'ENDURADA...

Arribada al Circuit del CANADELL... i tenim una temperatura de -3º, hi ha una glaçada espectacular...

Imatge de la zona de Boxes...

Comencem a preparar l'Equip e inscripcions i dorsals...

BTMG... tinc el dorsal 236.

El primer en sortir es en MIKI ARPA...

Imatges de la CRONO...

Fi de la CURSA al final he quedat a la 10e. posició de veterans i 8e. en el CAMPIONAT DE CATALUNYA...

Aquesta es l'ultima cursa del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ENDURADAS'08... ara fins el 2009.

No hay comentarios: