7 de julio de 2009

LA FAJA DE LAS FLORES...

TREKING A TOPE per prepararnos fisicament... tota la ruta es super espectacular...

LA FAJA DE LAS FLORES.

Del 26 al 28 de juny.

Recorregut per el Parc d’Ordesa, curiós i altament espectacular, mes impressionant que difícil. Panorama de primer ordre. Desnivell important. Sortida de Cap de Setmana i pernoctació durant 2 nits a l’alberg Lucien Briet de Torla.

A la part superior de les muralles de Gallinero a 2.450 mts d’alçada es dibuixa “La Faja de las Flores”, que amb una amplada de 3 a 7 mts. de recorregut molt aeri, quasi horitzontal, ens portarà de la vall de Salarons, a la de Cotatuero. El seu nom esdevé de l’abundant Flor de Neu (Edelweiss) que hi ha al mes de Juny.

La ruta serà la següent: El dissabte al matí, pujarem des de l’entrada al Circ de Carriata fins a l’entrada de la vall de Salarons. En aquest punt ja trobarem l’entrada a la Faja de Las Flores, que agafarem, fins a arribar a la Vall de Cotatuero, que baixarem per retornar al punt de sortida, passant en aquest descens per les anomenades “Clavijas de Cotatuero” que es una pas de Via Ferrada fàcil d’uns 30 mts. de llargària. Els organitzadors, portarem el material necessari per passar aquest tram.

Dificultat (Senderisme): Difícil (Necessari Bona condició física i pas de Via Ferrada)

Distància: 12 km
Desnivell: 1.150 mts.
Temps: 7 hores de Treking (parades a esmorzar i dinar a banda)


Mapa Ruta


La Faja de las Flores

Clavijas de Cotatuero Per poder gaudir de la resta de FOTOS del TREKING de LA FAJA DE LAS FLORES clikcar en aquest enllaç...

http://www.cexblanes.net/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=1&Itemid=64#5353204659102370897/1

*Obrir la primera foto i anar passant amb l'opció NETX possant el cursor al cim de la FOTO...

Salut i benzina...

No hay comentarios: