8 de diciembre de 2009

1a ENDURADA LA SELVA - PEU A BAIX

8 de Desembre - Massanes CAMPIONAT DE CATALUNYA.
Una divertida Endurada Peu a Baix tanca els Campionats de Catalunya 2009

El moto club Peu a Baix a va conduir aquest dimarts la darrera cursa dels Campionats de Catalunya del 2009. L`Endurada de la Selva, disputada a la localitat de Massanes, va presentar un recorregut divertit, definit amb dues cronos de característiques ben diferents. La primera especial, curta i trufada de revolts i una segona amb una pista més ampla i divertida.

La cita va comptar amb alguns noms coneguts, com el mundialista Oriol Mena qui es va emportar el triomf a la categoria Senior A.

El Pilot del MOTO CLUB TORDERA - ALBERT COLOMER - MC RACING va aconseguir la 2ª posició a SENIOR C i també va aconseguir el SOTS-CAMPIONAT DE CATALUNYA de SENIOR C.... FELICITATS ALBERT.
El pilot del MOTO CLUB TORDERA - ALBERT SABATER va aconseguir la 26e. posició a la mateixa categoria.

1a ENDURADA LA SELVA -GIRONA- PEU A BAIX LLOC: MASSANES (GIRONA) DIA 8 DE DESEMBRE DE 2009 Àmbit: Campionat de Catalunya Prova: 1a Endurada Peu a Baix Club Organitzador: Peu a Baix Motorsport Club Girona Especialitat: Endurada - Copa Catalana Endurades Categories: Cadet (125 2t) E-125 (125 2t) Fèmines (125 2t / 250 4t) Júnior Oberta (Sup 125 2t/250 4t) Sènior A (Oberta) Senior B (Oberta) Senior C (Oberta) Veterà (Oberta) .
Parc tancat... moments abans de començar la ENDURADA.
MC RACING TEAM...

ALBERT COLOMER - MC RACING esperant per entrar en el control horari...

CONTROL HORARI de la ENDURADA... aquí no pots fallar, s'ha d'entrar a les cronos en el temps estipulat o penalitzes amb temps...

ALBERT COLOMER a punt d'entrar a la crono...